Partners

Juniusfonds werkt samen met een aantal partners om alle activiteiten goed in te richten!

Startwijzer

Startwijzer begeleidt iedereen – die kan en wil werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Dit doen we al 20 jaar als re-integratie bureau. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemerschapscoaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie 2e spoor. Ruim 3.000 langdurig uitkeringsgerechtigden hielpen wij vanuit de WIA, ziektewet of andere situatie naar een eigen bedrijf of nieuwe baan. De missie van onze 24 gespecialiseerde loopbaan- en re-integratiecoaches is om onze klanten te laten ervaren wat hun mogelijkheden en krachten zijn. Startwijzer is gevestigd in Alkmaar, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Hoorn en Veghel. 

Voor Juniusfonds verzorgt StartWijzer de intakes van microkrediet vakopleidingen aanvragen. Ook verzorgt StartWijzer de intake, het loopbaantraject en de begeleiding van het omzetten van diploma’s in het traject “Migranten leren door.” [link toevoegen)
Meer info: www.startwijzer.info

(Ed)INOVA

EdiNova - Nederlands leren

(Ed)INOVA ondersteunt nieuwe Nederlanders bij duurzame integratie en maatschappelijke participatie. Al meer dan 25 jaar bieden wij coaching, training en voorlichting aan vluchtelingen en migranten die als vrijwilliger aan de slag willen, een beroepsopleiding volgen of een baan zoeken. Daarnaast biedt onze taalschool EdINOVA cursussen Nederlandse taal, rekenen en digitale vaardigheden op diverse niveaus.  Van beginnerscursussen voor (anders-)analfabeten tot trajecten voor hoog opgeleiden en taaltrajecten op de werkvloer.  (Ed)Inova is gevestigd in Alkmaar, Beverwijk en Hoorn.

Voor Juniusfonds verzorgt (Ed)INOVA de lessen Nederlands, op locatie en online, in het traject Migranten leren door.” [link toevoegen]
Meer info: www.inova-alkmaar.nl

Carlo Dop Boekhouding & Belastingen

Carlo Dop Boekhoudingen & Belastingen is een full-service administratiekantoor.  Carlo Dop verzorgt onze boekhouding. Onder andere alle betalingen aan vakopleidingen en het inregelen van de terugbetaalregeling voor microkrediet vakopleidingen [link toevoegen].
Meer info: https://www.carlodop.nl/

Coen Knook Agrarisch advies & bemiddeling

Sinds 1997 toonaangevend als het gaat om het vertalen van wet- en regelgeving naar uw agrarische bedrijfsvoering. Coen Knook geeft het bestuur advies en begeleiding bij alle pachtzaken, van contact met pachter tot ver- en aankoop van grond.
Meer info:  https://www.coenknook.nl/